Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Hala de inchiriat Cristian. Inchiriere hale industriale Cristian 130 metri patrati. hala 100 mp utili cu birou si vestiar si apartamen. Inchiriez depozit Cristian

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Spatiu industrial, Depozit, Hala, 130 m2 in Cristian, Sibiu
May 30, 2018 May 30, 2018 Hala de 100 mp utili cu vestiar si birou + un apartament cu 2 camere in aceeasi curte de inchiriat in Cristian, la 7 km de Sibiu. Aceasta proprietate este ideala atat ca spatiu de productie, cat si pentru un atelier auto ( legislatia in viitorul apropiat va obliga posesorii de ateliere auto sa functioneze in afara orasului Sibiu ), raportul pret calitate fiind exceptional. Hala are o suprafata foarte buna ( 130 mp utili ) si este conceputa ca spatiu deschis, la origine fiind o sura reconditionata total, cu fundatie de beton si saht. Inaltimea considerabila de aproximativ 6 metri liniari permite adaptarea spatiului oricarui gen de activitate, soliditatea constructiei fiind ideala, iar curentul trifazic reprezinta un mare avantaj. Spatiul este suplimentat inteligent la nivelul parterului de un vestiar si un wc de serviciu, iar la etaj de un birou foarte util. Apartamentul la cheie de 2 camere este un corp separat de hala si ofera solutia ideala pentru locuit. Acesta este conceput ca un parter inalt si are toate dotarile necesare unui trai placut. Camerele comunica intre ele si sunt separate de bucataria utilata si mobilata prin intermediul unui hol si al unei bai cu geam de aersire si cabina de dus. Accesul auto este ideal, deschiderea larga permitand un acces auto facil catre hala. Zona centrala a Cristianului ofera un acces rapid si usor la locatie ( fiind un punct de reper usor de descris ), distanta fata de Sibiu acoperindu-se foarte rapid. De asemenea in apropiere sunt scoli si gradinite, mijloace de transport in comun si puncte de aprovizionare. Hala se inchiriaza doar impreuna cu apartamentul la casa de 2 camere. Pretul inchirierii acestui imobil este de 350 euro / luna.

hala 100 mp utili cu birou si vestiar si apartamen

Spatiu industrial, Depozit, Hala, 130 m2 in Cristian, Sibiu

Spatiu industrial, Depozit, Hala cu suprafaţa utila de 130 m2.
Supraf. teren: 100 m2. Deschidere de: 3 m.Are 1 grup sanitar.
ID: 216442 | adaugat acum 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
 • Inchiriere 350 € / luna
prezentare anunt imobiliar
 • Sibiu
 • Localitate: Cristian
 • Reper: Sat
 • Numar etaje: Parter+1 etaj
 • Numar camere: 1
 • Suprafata utila: 130 m2
 • Suprafata construita: 156 m2
 • Suprafata teren: 100 m2
 • Deschidere: 3 m
 • Nr grupuri sanitare: 1
 • An constructie: 1960

Alte informatii:

Hala de 100 mp utili cu vestiar si birou + un apartament cu 2 camere in aceeasi curte de inchiriat in Cristian, la 7 km de Sibiu.
Aceasta proprietate este ideala atat ca spatiu de productie, cat si pentru un atelier auto ( legislatia in viitorul apropiat va obliga posesorii de ateliere auto sa functioneze in afara orasului Sibiu ), raportul pret calitate fiind exceptional.
Hala are o suprafata foarte buna ( 130 mp utili ) si este conceputa ca spatiu deschis, la origine fiind o sura reconditionata total, cu fundatie de beton si saht. Inaltimea considerabila de aproximativ 6 metri liniari permite adaptarea spatiului oricarui gen de activitate, soliditatea constructiei fiind ideala, iar curentul trifazic reprezinta un mare avantaj.
Spatiul este suplimentat inteligent la nivelul parterului de un vestiar si un wc de serviciu, iar la etaj de un birou foarte util.
Apartamentul la cheie de 2 camere este un corp separat de hala si ofera solutia ideala pentru locuit. Acesta este conceput ca un parter inalt si are toate dotarile necesare unui trai placut. Camerele comunica intre ele si sunt separate de bucataria utilata si mobilata prin intermediul unui hol si al unei bai cu geam de aersire si cabina de dus.
Accesul auto este ideal, deschiderea larga permitand un acces auto facil catre hala.
Zona centrala a Cristianului ofera un acces rapid si usor la locatie ( fiind un punct de reper usor de descris ), distanta fata de Sibiu acoperindu-se foarte rapid. De asemenea in apropiere sunt scoli si gradinite, mijloace de transport in comun si puncte de aprovizionare.
Hala se inchiriaza doar impreuna cu apartamentul la casa de 2 camere.
Pretul inchirierii acestui imobil este de 350 euro / luna.
 • Inchiriere 350 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 216442 Agentia: Sc Taboo Inc Srl Nume: Mircea Alexandru
Actualizata: acum 11 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 952 ori Manager: Cercel Elena Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 211 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 44 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 30.05.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei