Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Hala de inchiriat Nord. Inchiriere hale industriale Brasov 1.750 metri patrati. STARTIMOB - Inchiriez hala industriala 1750 mp. Inchiriez depozit Brasov

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Spatiu industrial, Depozit, Hala, 1.750 m2 in zona Nord - Brasov
Jun 01, 2021 Jun 01, 2021 Hala industriala 1750 mp Agentia Startimob va propune spre inchiriere o hala industriala, in incinta unui parc logistic, la o distanta de 2, 5 km de ocolitoarea Brasovului. Hala este pretabila pentru productie sau depozitare, are o suprafata de 1750 mp, L = 94, 65 ml x l= 18, 5 ml, h= 7 m, grupuri sanitare , dusuri, vestiare si birouri amenajate in incinta halei, parcare proprie de 108 mp, acces tir , utilitati. Hala este construita din panouri termoizolante fixate pe o structura de grinzi cu zabrele sprijinite pe stalpi din beton armat, este prevazuta cu pardoseala din beton super finisat, cu grosime de 20 cm, rezistenta la trafic mare si tonaj ridicat. Accesul in interiorul halei se face atat prin usa pietonala cat si prin usa sectionala industriala cu dimensiuni de 5m x 4. 2m, ceea ce permite circulatia in interior a autovehiculelor de transport si descarcare, precum si introducerea facila de utilaje sau linii de productie. Hala dispune de acces direct la utilitati fiind astfel posibila desfasurarea oricarei activitati industriale, logistice sau de servicii : curent electric, gaz, apa, canalizare si comunicatii. Facturarea si monitorizarea consumurilor de utilitati se face individual. Toate retelele de distributie interioara sunt corect dimensionate, corespund normelor tehnice in vigoare si beneficiaza de toate avizele necesare. Hala dispune atat de iluminat artificial cat si de luminatoare generoase pozitionate in plafonul halei pentru captarea luminii naturale in vederea reducerii costurilor pentru iluminat. Incalzirea halei functioneaza prin instalatii cu tuburi radiante. Pret inchiriere : 3 Euro/ mp +TVA . Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733. 092. 093, 0740. 81. 33. 68, persoana de contact -Aura Popa , sau pe e-mail: aura. popa@startimob. ro .

STARTIMOB - Inchiriez hala industriala 1750 mp

Spatiu industrial, Depozit, Hala, 1.750 m2 in zona Nord - Brasov

Spatiu industrial, Depozit, Hala cu suprafaţa utila de 1.750 m2. Inaltime 7 m.
Supraf. teren: 108 m2. Deschidere de: 18 m.Are 1 grup sanitar.
ID: 230251 | actualizat acum 1 an si 4 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
 • Inchiriere 3 € / luna
prezentare anunt imobiliar
 • Brasov
 • Localitate: Brasov
 • Zona: Nord
 • Numar camere: 1
 • Suprafata utila: 1.750 m2
 • Suprafata teren: 108 m2
 • Deschidere: 18 m
 • Nr grupuri sanitare: 1
 • Inaltimea spatiului: 7
 • Utilitati: Internet, Gaze, Curent electric 220V, Apa, Canalizare
 • Incalzire: Centrala proprie a cladirii
 • Strazi: Amenajate
 • Acces: Stradal
 • Destinatie recomandata: Comercial, Magazin, Industrial, Hala productie, Fabrica, Depozit

Alte informatii:

Hala industriala 1750 mp
Agentia Startimob va propune spre inchiriere o hala industriala, in incinta unui parc logistic, la o distanta de 2, 5 km de ocolitoarea Brasovului.

Hala este pretabila pentru productie sau depozitare, are o suprafata de 1750 mp, L = 94, 65 ml x l= 18, 5 ml, h= 7 m, grupuri sanitare , dusuri, vestiare si birouri amenajate in incinta halei, parcare proprie de 108 mp, acces tir , utilitati.

Hala este construita din panouri termoizolante fixate pe o structura de grinzi cu zabrele sprijinite pe stalpi din beton armat, este prevazuta cu pardoseala din beton super finisat, cu grosime de 20 cm, rezistenta la trafic mare si tonaj ridicat.

Accesul in interiorul halei se face atat prin usa pietonala cat si prin usa sectionala industriala cu dimensiuni de 5m x 4. 2m, ceea ce permite circulatia in interior a autovehiculelor de transport si descarcare, precum si introducerea facila de utilaje sau linii de productie.

Hala dispune de acces direct la utilitati fiind astfel posibila desfasurarea oricarei activitati industriale, logistice sau de servicii : curent electric, gaz, apa, canalizare si comunicatii.

Facturarea si monitorizarea consumurilor de utilitati se face individual. Toate retelele de distributie interioara sunt corect dimensionate, corespund normelor tehnice in vigoare si beneficiaza de toate avizele necesare.

Hala dispune atat de iluminat artificial cat si de luminatoare generoase pozitionate in plafonul halei pentru captarea luminii naturale in vederea reducerii costurilor pentru iluminat.

Incalzirea halei functioneaza prin instalatii cu tuburi radiante.

Pret inchiriere : 3 Euro/ mp +TVA .

Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733. 092. 093, 0740. 81. 33. 68, persoana de contact -Aura Popa , sau pe e-mail: aura. popa@startimob. ro .
 • Inchiriere 3 € / luna
Date despre anunt Date despre agent
Proprietatea are ID: 230251 Nume: Startimob Expert Srl
Actualizata: acum 1 an si 4 luni Telefon: vezi numarul
Listata de: 32767 ori Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1018 ori Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 09.07.2019 Intrebari 0; Raspunsuri:
Contacteaza agentul
Pagina personala a agentului

Etichete imobiliare