Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Hala de inchiriat Broscarie. Inchiriere hale industriale Sibiu 5.980 metri patrati. spatiu de productie 5980 mp cu parcari in sibiu zo. Inchiriez depozit Sibiu

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Spatiu industrial, Depozit, Hala, 5.980 m2 in zona Broscarie - Sibiu
May 15, 2018 May 15, 2018 De inchiriat spatiu pentru productie cu birouri si locuri de parcare, in zona Industriala Est din Sibiu, cu o suprafata totala de 7176 mp, pozitionat intr-o zona de foarte mare interes, intens circulata auto, cu acces tir, unitatile din zona fiind de dimensiuni medii si mari cu precadere destinat activitatilor industriale si comerciale. Spatiul ofera clientului o compartimentare excelenta care insumeaza 5980 mp utili impartiti pe doua nivele ( subsol si parter ), astfel: la subsol spatiul este aerisit natural cu ferestre luminoase, accesul se face pe doua scari diametral opuse iar accesul marfii se face cu ajutorul unei platforme liftate hidraulic cu sarcina maxima de 4000 kg iar la parter spatiul dispune de o inaltime a incaperilor de 8 metri pana la acoperis unde sunt si luminatoarele. Ambele nivele ale halei sunt incalzite cu tuburi radiante, iluminatul artificial este realizat in conformitate cu prevederile normativelor internationale in vigoare, in interior spatiul este foarte bine compartimentat, cu magazii, birouri amenajate, vestiare cu bai si sala de mese, toate sunt dotate cu hidranti pentru incendiu si senzori de fum. Acest spatiu are acces la curent trifazic, apa potabila, canalizare si gaz metan, in proprietatea acestuia se mai afla si un teren de 2400 mp gandit pentru amenajarea locurilor de parcare pentru angajatii care isi vor desfasura activitatea aici, situat in imediata vecinatate. Spatiul se inchiriaza la pretul de 18.000 euro / lunar + TVA, negociabil, exista posibilitatea de inchiriere si pentru jumatate din spatiu.

spatiu de productie 5980 mp cu parcari in sibiu zo

Spatiu industrial, Depozit, Hala, 5.980 m2 in zona Broscarie - Sibiu

Spatiu industrial, Depozit, Hala cu suprafaţa utila de 5.980 m2.
Supraf. teren: 100 m2. Deschidere de: 60 m.Are 7 grupuri sanitare.
ID: 215596 | adaugat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 18.000 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Broscarie
  • Numar camere: 40
  • Suprafata utila: 5.980 m2
  • Suprafata construita: 7.176 m2
  • Suprafata teren: 100 m2
  • Deschidere: 60 m
  • Nr grupuri sanitare: 7
  • An constructie: 1985

Alte informatii:

De inchiriat spatiu pentru productie cu birouri si locuri de parcare, in zona Industriala Est din Sibiu, cu o suprafata totala de 7176 mp, pozitionat intr-o zona de foarte mare interes, intens circulata auto, cu acces tir, unitatile din zona fiind de dimensiuni medii si mari cu precadere destinat activitatilor industriale si comerciale.
Spatiul ofera clientului o compartimentare excelenta care insumeaza 5980 mp utili impartiti pe doua nivele ( subsol si parter ), astfel: la subsol spatiul este aerisit natural cu ferestre luminoase, accesul se face pe doua scari diametral opuse iar accesul marfii se face cu ajutorul unei platforme liftate hidraulic cu sarcina maxima de 4000 kg iar la parter spatiul dispune de o inaltime a incaperilor de 8 metri pana la acoperis unde sunt si luminatoarele.
Ambele nivele ale halei sunt incalzite cu tuburi radiante, iluminatul artificial este realizat in conformitate cu prevederile normativelor internationale in vigoare, in interior spatiul este foarte bine compartimentat, cu magazii, birouri amenajate, vestiare cu bai si sala de mese, toate sunt dotate cu hidranti pentru incendiu si senzori de fum.
Acest spatiu are acces la curent trifazic, apa potabila, canalizare si gaz metan, in proprietatea acestuia se mai afla si un teren de 2400 mp gandit pentru amenajarea locurilor de parcare pentru angajatii care isi vor desfasura activitatea aici, situat in imediata vecinatate.
Spatiul se inchiriaza la pretul de 18.000 euro / lunar + TVA, negociabil, exista posibilitatea de inchiriere si pentru jumatate din spatiu.
  • Inchiriere 18.000 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 215596 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1047 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 443 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 15.05.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei