Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Spatiu industrial Cisnadie. Vanzari spatii industriale Cisnadie 1.370 metri patrati. spatiu industrial in cisnadie judetul sibiu. Caut spatiu depozitare Cisnadie

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Spatiu industrial, Depozit, Hala, 1.370 m2 in Cisnadie, Sibiu
Oct 13, 2017 Oct 13, 2017 Spatiu industrial de vanzare in Cisnadie judetul Sibiu, compus din subsol, parter, etaj de 864 mp, turn de 457 mp, magazie de 49 mp, acces la doua drumuri asfaltate direct la drumul principal, construit in anul 1982. Regimul de inaltime al uneia dintre hale care poate fi folosita ca hala de productie este de S+P+E cu o suprafata utila de 864 mp utili, cu structura de rezistenta facuta din beton, acoperis tip terasa cu invelitoare din tabla, zidarie din beton si caramida, pardoseala din beton mozaicat, tencuit si zugravit, dispune de toate utilitatile racordate ( instalatii electrice, sanitare, apa, gaz ). Cladirea dispune pe fiecare nivel de vestiare femei / barbati, cat si bai separate, spatii care pot fi folosite pe post de birouri, cat si incaperi spatioase pentru montarea liniilor de productie. In acesi curte se mai afla inca doua imobile, o cladire cu regim de inaltime P+4E cu o suprafata de 457 mp utili, in acelasi stadiu ca si hala, deasemenea si aceasta cladire beneficiaza de toate utilitatile, aceasta poate fi modernizata si transformata in bloc de locuinte, pe fiecare nivel fiind cate o incapere spatioasa. Cea de a treia cladire are o suprafata de 49 mp care este ideala pentru a putea fi folosita ca spatiu pentru depozitare sau ca si spatiu separat de birouri. Proprietatile sunt situate intr-o zona formata din hale industriale de productie, terenuri, constructii care permit dezvoltare acesteia din punct de vedere functional, curte interioara cu acces auto ( TIR ), se afla pe o strada asfaltata si iluminata in apropiere de statii pentru mijloacele de transport in comun, statii taxi, magazine alimentare, unitati bancare, benzinarie. Spatiul se vinde la pretul de 200000 euro negociabil.

spatiu industrial in cisnadie judetul sibiu

Spatiu industrial, Depozit, Hala, 1.370 m2 in Cisnadie, Sibiu

Spatiu industrial, Depozit, Hala cu suprafaţa utila de 1.370 m2.
Supraf. teren: 100 m2. Deschidere de: 2 m.Are 2 grupuri sanitare.
ID: 190242 | actualizat acum 6 ani si 6 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 200.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Cisnadie
  • Reper: Cisnadie
  • Numar etaje: Parter+1 etaj
  • Numar camere: 14
  • Suprafata utila: 1.370 m2
  • Suprafata construita: 1.650 m2
  • Suprafata teren: 100 m2
  • Deschidere: 2 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 1982

Alte informatii:

Spatiu industrial de vanzare in Cisnadie judetul Sibiu, compus din subsol, parter, etaj de 864 mp, turn de 457 mp, magazie de 49 mp, acces la doua drumuri asfaltate direct la drumul principal, construit in anul 1982.
Regimul de inaltime al uneia dintre hale care poate fi folosita ca hala de productie este de S+P+E cu o suprafata utila de 864 mp utili, cu structura de rezistenta facuta din beton, acoperis tip terasa cu invelitoare din tabla, zidarie din beton si caramida, pardoseala din beton mozaicat, tencuit si zugravit, dispune de toate utilitatile racordate ( instalatii electrice, sanitare, apa, gaz ). Cladirea dispune pe fiecare nivel de vestiare femei / barbati, cat si bai separate, spatii care pot fi folosite pe post de birouri, cat si incaperi spatioase pentru montarea liniilor de productie.
In acesi curte se mai afla inca doua imobile, o cladire cu regim de inaltime P+4E cu o suprafata de 457 mp utili, in acelasi stadiu ca si hala, deasemenea si aceasta cladire beneficiaza de toate utilitatile, aceasta poate fi modernizata si transformata in bloc de locuinte, pe fiecare nivel fiind cate o incapere spatioasa.
Cea de a treia cladire are o suprafata de 49 mp care este ideala pentru a putea fi folosita ca spatiu pentru depozitare sau ca si spatiu separat de birouri.
Proprietatile sunt situate intr-o zona formata din hale industriale de productie, terenuri, constructii care permit dezvoltare acesteia din punct de vedere functional, curte interioara cu acces auto ( TIR ), se afla pe o strada asfaltata si iluminata in apropiere de statii pentru mijloacele de transport in comun, statii taxi, magazine alimentare, unitati bancare, benzinarie.
Spatiul se vinde la pretul de 200000 euro negociabil.
  • Vanzare 200.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 190242 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 6 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 5362 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 815 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 26.05.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei