Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Spatiu industrial Tulcea. Vanzari spatii industriale Tulcea 3.470 metri patrati. hale industriale ultramodern amenajate. Caut spatiu depozitare Tulcea

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Spatiu industrial, Depozit, Hala, 3.470 m2 in Tulcea
Aug 20, 2018 Aug 20, 2018 Agentia Imobiliara Europa va prezinta in exclusivitate spre vanzare si inchiriere hale industriale ultramodern amenajate si echipate in localitatea Tulcea, judetul Tulcea, constructie noua 2017 dupa noile standarde europene. Dimensionarea, structurarea, studiul fluxului (uman, mecanic, de productie, energie si informatie) au fost studiate si concepute in asa fel incat sa se poata preta la o gama cat mai variata de activitati in conditii optime(productie, prelucrare, depozitare, service auto, service masinarii grele si utilaje, parcaj industrial, punct de alimentare cu combustibili fosili, birouri, spatiu comercial, etc). Proprietate are o suprafata totala de 8486,66 mp, acces la 2 strazi cu o deschidere de aproximativ 200 ml si este compusa din 3 corpuri cladire cu urmatorul desfasurator de suprafete utile: Corp1: Parter - 1097mp hale industriale, spatii tehnologice si dependinte; Etaj 1 - 594,41 mp birouri si dependinte; Corp 2: Parter - 623,92 mp hale industriale, spatii tehnologice si dependinte; Etaj 1 - 64,18 mp birouri si dependinte; Corp 3: Parter - 702,82 mp hale industriale, spatii tehnologice si dependinte; Etaj 1 - 388,77 mp hale industriale, spatii tehnologice si dependinte + o pasarela ce face legatura dintre corp 3 spre corp 1; Asa cum reiese si din imaginile anexate(obiectiv in curs de executie), standardul amenajarilor este mult peste media zonala si nu numai, fiind in conformitate cu nivelul business din prezent. Cum am mentionat mai sus, spatiile se preteaza la o gama variata de activitati industriale sau comerciale, avand o substructura, infrastructura si suprastructura renovata complet : Curte betonata cu beton rutier de inalta portanta si rezistenta pentru a face fata traficului greu, atat din punct de vedere al greutatii cat si a dimensiunilor ; Punct de transformare propriu (20 KV) pentru a deservi orice tip de consumator comercial sau de productie(instalatii de forta, macarale interioare, etc) ; Birouri amenajate la standarde ridicate calitativ si ergonomic ; Utilitati: apa, energie, internet iluminare exterioara, etc toate nou implementate ; cladiri din beton armat complet renovate, imbunatatite si izolate ; Punct de acces principal dotat cu pichet de securitate si poarta glisanta electrica ; Acces interior hale pentru inaltimi mari ale utilajelor si camioanelor, dotat cu usi marca Hormann ; Rampe servisare auto ; Iluminare exterioara si interioara exclusiv cu tehnologie LED de ultima generatie ; Sisteme de redundanta electricain 2 stagii, atat sub forma de generatorgeneral autonom de curent electric cat si sisteme pe baterii pentru echipamentele electrice de consum mic(UPS-uri) ; Tamplarie+geam, ferestre si usi cu rupere termica in 3 camere cu argon. Pretul se discuta la sediul Agentiei iar pentru informatii ulterioare nu ezitati sa ne contactati. ID intern 1658.

hale industriale ultramodern amenajate

Spatiu industrial, Depozit, Hala, 3.470 m2 in Tulcea

Spatiu industrial, Depozit, Hala cu suprafaţa utila de 3.470 m2.
Supraf. teren: 100 m2. Deschidere de: 200 m.Are 18 grupuri sanitare.
ID: 205624 | actualizat acum 5 ani si 8 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 1 €
prezentare anunt imobiliar
  • Tulcea
  • Localitate: Tulcea
  • Reper: Dedeman
  • Numar etaje: Parter+2 etaje
  • Numar camere: 1
  • Suprafata utila: 3.470 m2
  • Suprafata construita: 8.486 m2
  • Suprafata teren: 100 m2
  • Deschidere: 200 m
  • Nr grupuri sanitare: 18
  • An constructie: 2017

Alte informatii:

Agentia Imobiliara Europa va prezinta in exclusivitate spre vanzare si inchiriere hale industriale ultramodern amenajate si echipate in localitatea Tulcea, judetul Tulcea, constructie noua 2017 dupa noile standarde europene. Dimensionarea, structurarea, studiul fluxului (uman, mecanic, de productie, energie si informatie) au fost studiate si concepute in asa fel incat sa se poata preta la o gama cat mai variata de activitati in conditii optime(productie, prelucrare, depozitare, service auto, service masinarii grele si utilaje, parcaj industrial, punct de alimentare cu combustibili fosili, birouri, spatiu comercial, etc). Proprietate are o suprafata totala de 8486,66 mp, acces la 2 strazi cu o deschidere de aproximativ 200 ml si este compusa din 3 corpuri cladire cu urmatorul desfasurator de suprafete utile:
Corp1: Parter - 1097mp hale industriale, spatii tehnologice si dependinte;
Etaj 1 - 594,41 mp birouri si dependinte;
Corp 2: Parter - 623,92 mp hale industriale, spatii tehnologice si dependinte;
Etaj 1 - 64,18 mp birouri si dependinte;
Corp 3: Parter - 702,82 mp hale industriale, spatii tehnologice si dependinte;
Etaj 1 - 388,77 mp hale industriale, spatii tehnologice si dependinte + o pasarela ce face legatura dintre corp 3 spre corp 1;
Asa cum reiese si din imaginile anexate(obiectiv in curs de executie), standardul amenajarilor este mult peste media zonala si nu numai, fiind in conformitate cu nivelul business din prezent.
Cum am mentionat mai sus, spatiile se preteaza la o gama variata de activitati industriale sau comerciale, avand o substructura, infrastructura si suprastructura renovata complet : Curte betonata cu beton rutier de inalta portanta si rezistenta pentru a face fata traficului greu, atat din punct de vedere al greutatii cat si a dimensiunilor ; Punct de transformare propriu (20 KV) pentru a deservi orice tip de consumator comercial sau de productie(instalatii de forta, macarale interioare, etc) ; Birouri amenajate la standarde ridicate calitativ si ergonomic ; Utilitati: apa, energie, internet iluminare exterioara, etc toate nou implementate ; cladiri din beton armat complet renovate, imbunatatite si izolate ; Punct de acces principal dotat cu pichet de securitate si poarta glisanta electrica ; Acces interior hale pentru inaltimi mari ale utilajelor si camioanelor, dotat cu usi marca Hormann ; Rampe servisare auto ; Iluminare exterioara si interioara exclusiv cu tehnologie LED de ultima generatie ; Sisteme de redundanta electricain 2 stagii, atat sub forma de generatorgeneral autonom de curent electric cat si sisteme pe baterii pentru echipamentele electrice de consum mic(UPS-uri) ; Tamplarie+geam, ferestre si usi cu rupere termica in 3 camere cu argon. Pretul se discuta la sediul Agentiei iar pentru informatii ulterioare nu ezitati sa ne contactati. ID intern 1658.
  • Vanzare 1 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 205624 Agentia: Sc Europa Srl Nume: Tulcea Europa
Actualizata: acum 5 ani si 8 luni Judet: Tulcea Telefon: vezi numarul
Listata de: 5158 ori Manager: Europa Imobiliare Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 988 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 24.03.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 02.05.2016 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei