Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Spatiu industrial Terezian. Vanzari spatii industriale Sibiu 500 metri patrati. hala si birouri in sibiu zona terezian. Caut spatiu depozitare Sibiu

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Spatiu industrial, Depozit, Hala, 500 m2 in zona Terezian - Sibiu
Mar 24, 2017 Mar 24, 2017 Spatiu industrial de vanzare in Sibiu, zona Terezian, compus din hala, birouri, spatii pentru productie si depozitare, curte interioara betonata cu acces TIR, la 2 minute de iesirea pe autostrada si la 10 minute de aeroport, constructie 2006, cu o suprafata totala de 1280 mp, pretabil atat pentru deschiderea unei afaceri cat si pentru investitie. Acesta este compus dintr-o cladire P+1 cu posibilitate de extindere pe verticala, cu o amprenta la sol de 240 mp, structura de rezistenta in cadre de beton armat, pereti din caramida, terasa circulabila si o hala cu o suprafata de 124 mp si inaltime libera de 3 m, construita langa prima cladire cu acces atat de la parter cat si pe scara interioara de la etaj, poarta auto, grup sanitar propriu. Cladirea este compartimentata astfel: la parter sunt 2 spatii de productie cu suprafata de 50 mp respectiv 110 mp, cu acces atat din exterior cat si din interior, un birou, si un grup sanitar, iar la etaj sunt 5 birouri, unul amenajat ca sala de sedinte, 3 grupuri sanitare si un oficiu, casa scarii care face legatura intre parter si etaj, holuri, terasa circulabila care poate fi amenajata ca spatiu de relaxare pentru angajati sau se poate inchide rezultand un spatiu suplimentar. Spatiul dispune de toate finisajele si utilitatile necesare desfasurarii activitatii la standarde moderne: 2 centrale termice - pe gaz si pe lemne cu calorifere din otel, sistem de incalzire cu turbosuflante pentru hala, instalatie de climatizare, ferestre tip termopan, usi din PVC, parchet in birouri, gresie pe holuri si in grupurile sanitare, pardoseala din beton elicopterizat in hala, internet, apa, gaz, curent trifazic, curte interioara betonata cu acces TIR Proprietatea este situata pe o strada asfaltata si iluminata public cu acces imediat in drumul principal, este imprejmuita cu gard din beton si porti automatizate, dispune de cabina, poarta si supraveghere video. Spatiul se vinde la pretul de 525000 euro usor negociabil.

hala si birouri in sibiu zona terezian

Spatiu industrial, Depozit, Hala, 500 m2 in zona Terezian - Sibiu

Spatiu industrial, Depozit, Hala cu suprafaţa utila de 500 m2.
Supraf. teren: 100 m2. Deschidere de: 30 m.Are 6 grupuri sanitare.
ID: 199802 | actualizat acum 7 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 525.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Terezian
  • Numar etaje: Parter+1 etaj
  • Numar camere: 9
  • Suprafata utila: 500 m2
  • Suprafata construita: 1.280 m2
  • Suprafata teren: 100 m2
  • Deschidere: 30 m
  • Nr grupuri sanitare: 6
  • An constructie: 2006

Alte informatii:

Spatiu industrial de vanzare in Sibiu, zona Terezian, compus din hala, birouri, spatii pentru productie si depozitare, curte interioara betonata cu acces TIR, la 2 minute de iesirea pe autostrada si la 10 minute de aeroport, constructie 2006, cu o suprafata totala de 1280 mp, pretabil atat pentru deschiderea unei afaceri cat si pentru investitie.
Acesta este compus dintr-o cladire P+1 cu posibilitate de extindere pe verticala, cu o amprenta la sol de 240 mp, structura de rezistenta in cadre de beton armat, pereti din caramida, terasa circulabila si o hala cu o suprafata de 124 mp si inaltime libera de 3 m, construita langa prima cladire cu acces atat de la parter cat si pe scara interioara de la etaj, poarta auto, grup sanitar propriu.
Cladirea este compartimentata astfel: la parter sunt 2 spatii de productie cu suprafata de 50 mp respectiv 110 mp, cu acces atat din exterior cat si din interior, un birou, si un grup sanitar, iar la etaj sunt 5 birouri, unul amenajat ca sala de sedinte, 3 grupuri sanitare si un oficiu, casa scarii care face legatura intre parter si etaj, holuri, terasa circulabila care poate fi amenajata ca spatiu de relaxare pentru angajati sau se poate inchide rezultand un spatiu suplimentar.
Spatiul dispune de toate finisajele si utilitatile necesare desfasurarii activitatii la standarde moderne: 2 centrale termice - pe gaz si pe lemne cu calorifere din otel, sistem de incalzire cu turbosuflante pentru hala, instalatie de climatizare, ferestre tip termopan, usi din PVC, parchet in birouri, gresie pe holuri si in grupurile sanitare, pardoseala din beton elicopterizat in hala, internet, apa, gaz, curent trifazic, curte interioara betonata cu acces TIR
Proprietatea este situata pe o strada asfaltata si iluminata public cu acces imediat in drumul principal, este imprejmuita cu gard din beton si porti automatizate, dispune de cabina, poarta si supraveghere video.
Spatiul se vinde la pretul de 525000 euro usor negociabil.
  • Vanzare 525.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 199802 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1458 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 922 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 02.09.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei