Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Spatiu industrial Sibiu. Vanzari spatii industriale Sibiu 688 metri patrati. spatiu industrial in sibiu zona autogara. Caut spatiu depozitare Sibiu

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Spatiu industrial, Depozit, Hala, 688 m2 in Sibiu
Oct 08, 2014 Oct 08, 2014 Agentia Imobiliara Taboo din Sibiu va ofera in exclusivitate spre vanzare hala de productie, birouri si depozitare, situate in zona mediana a municipiului Sibiu, pe strada Metalurgistilor, in imediata apropiere a altor spatii industriale, la 5 minute de mers pe jos fata de statiile de taxi si transport in comun, banci, centre comerciale. Spatiul a fost construit in anul 1990 si renovat in totalitate in anul 2004, avand o suprafata utila de 688 mp si o suprafata totala de 751 mp, suprafata libera de teren care poate fi folosita ca si parcare sau spatiu de depozitare este de 366 mp, iar suprafata totala de teren este de 926 mp. Acesta este structurata pe doua nivele, fiind compartimentata in felul urmator: - la parter se afla hala de productie cu o suprafata utila de 354 mp, spatiu de depozitare, magazin, vestiar, sala de mese, doua grupuri sanitare, doua birouri, casa scarii. - la nivelul superior se gasesc: o sala de sedinta cu o suprafata de 60 mp, 4 birouri, secretariat, oficiu, doua grupuri sanitare si hol. Sistemul constructiv este compus din cadre de beton armat cu fundatii izolate la stalpi la peste 4 m adancime, capriori din beton armat prefabricat, planseul peste parter este din grinzi metalice transfersale si longitudinale peste care este o placa de beton de 10 cm. Zidaria este realizata din BCA cu izolatie din polistiren expandat la exterior si cu vata minerala la interior, acoperisul este realizat din panouri metalice izolate tip Ondaterm, podeaua parterului este izolata cu polistiren extrudat de 10 cm, iar tavanul etajului este izolat cu vata minerala de 10 cm. Spatiul dispune de urmatoarele dotari si imbunatatiri: in birouri, oficiu si holuri pardoseala este acoperita cu parchet laminat, iar in bai, vestiar si sala de mese este acoperita cu gresie, peretii sunt gletuiti si au zugraveli lavabile, iar in bai peretii sunt acoperiti cu gresie, tamplaria este realizata din PVC cu geam termopan, usa metalica la exterior, usi din lemn celular la interior, centrala proprie pe gaz cu calorifere din aluminiu, izolatii termice si fonice la exterior si interior, mobilier de birou. Accesul principal se face pe fatada de est a cladirii direct in hala de productie din care se intra la magazinul de prezentare si la o magazie. Un al doilea acces se face pe fatada de nord a cladirii intr-un coridor din care se accede in sala de mese, vestiar, grup sanitar, birouri, grup sanitar, scara spre etaj si hala de productie. Propietatea se poate achizitiona la pretul de 348000 euro negociabil cu TVA inclus.

spatiu industrial in sibiu zona autogara

Spatiu industrial, Depozit, Hala, 688 m2 in Sibiu

Spatiu industrial, Depozit, Hala cu suprafaţa utila de 688 m2.
Supraf. teren: 100 m2. Deschidere de: 10 m.Are 4 grupuri sanitare.
ID: 155857 | actualizat acum 9 ani si 6 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 348.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Alba iulia
  • Numar etaje: Parter+1 etaj
  • Numar camere: 14
  • Suprafata utila: 688 m2
  • Suprafata construita: 751 m2
  • Suprafata teren: 100 m2
  • Deschidere: 10 m
  • Nr grupuri sanitare: 4
  • An constructie: 1990

Alte informatii:

Agentia Imobiliara Taboo din Sibiu va ofera in exclusivitate spre vanzare hala de productie, birouri si depozitare, situate in zona mediana a municipiului Sibiu, pe strada Metalurgistilor, in imediata apropiere a altor spatii industriale, la 5 minute de mers pe jos fata de statiile de taxi si transport in comun, banci, centre comerciale.
Spatiul a fost construit in anul 1990 si renovat in totalitate in anul 2004, avand o suprafata utila de 688 mp si o suprafata totala de 751 mp, suprafata libera de teren care poate fi folosita ca si parcare sau spatiu de depozitare este de 366 mp, iar suprafata totala de teren este de 926 mp.
Acesta este structurata pe doua nivele, fiind compartimentata in felul urmator:
- la parter se afla hala de productie cu o suprafata utila de 354 mp, spatiu de depozitare, magazin, vestiar, sala de mese, doua grupuri sanitare, doua birouri, casa scarii.
- la nivelul superior se gasesc: o sala de sedinta cu o suprafata de 60 mp, 4 birouri, secretariat, oficiu, doua grupuri sanitare si hol.
Sistemul constructiv este compus din cadre de beton armat cu fundatii izolate la stalpi la peste 4 m adancime, capriori din beton armat prefabricat, planseul peste parter este din grinzi metalice transfersale si longitudinale peste care este o placa de beton de 10 cm. Zidaria este realizata din BCA cu izolatie din polistiren expandat la exterior si cu vata minerala la interior, acoperisul este realizat din panouri metalice izolate tip Ondaterm, podeaua parterului este izolata cu polistiren extrudat de 10 cm, iar tavanul etajului este izolat cu vata minerala de 10 cm.
Spatiul dispune de urmatoarele dotari si imbunatatiri: in birouri, oficiu si holuri pardoseala este acoperita cu parchet laminat, iar in bai, vestiar si sala de mese este acoperita cu gresie, peretii sunt gletuiti si au zugraveli lavabile, iar in bai peretii sunt acoperiti cu gresie, tamplaria este realizata din PVC cu geam termopan, usa metalica la exterior, usi din lemn celular la interior, centrala proprie pe gaz cu calorifere din aluminiu, izolatii termice si fonice la exterior si interior, mobilier de birou.
Accesul principal se face pe fatada de est a cladirii direct in hala de productie din care se intra la magazinul de prezentare si la o magazie. Un al doilea acces se face pe fatada de nord a cladirii intr-un coridor din care se accede in sala de mese, vestiar, grup sanitar, birouri, grup sanitar, scara spre etaj si hala de productie.
Propietatea se poate achizitiona la pretul de 348000 euro negociabil cu TVA inclus.
  • Vanzare 348.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155857 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 9 ani si 6 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 4630 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 648 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 30.05.2014 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei