Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Spatiu industrial Selimbar. Vanzari spatii industriale Sibiu 708 metri patrati. spatiu industrial cu teren de 2500 mp sibiu zona s. Caut spatiu depozitare Sibiu

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Spatiu industrial, Depozit, Hala, 708 m2 in zona Selimbar - Sibiu
Apr 23, 2018 Apr 23, 2018 Hala de productie si showroom de vanzare in Sibiu zona Selimbar, cu o suprafata totala de 850 mp si teren de 2500 mp, construita in anul 2007 din structura metalica cu panouri sandwich, ce beneficiaza de paza si iluminat stradal si acces facil la centura ocolitoare a orasului. Aceasta este compartimentata in 2 cladiri, cea mare detine, spatiu de productie de aproximativ 400 mp, sala de sedinte, magazii, birouri, vestiar, sala de mese, grupuri sanitare, spatii tehnice si pentru depozitare, dar si un apartament de serviciu compus din: bucatarie, 2 camere si un grup sanitar, iar cea de-a doua cladire de 70 mp, poate fi utilizata ca depozit, spatiu de productie sau showroom. Hala detine numeroase imbunatatiri si dotari, precum: curent electric trifazic si monofazic, incalzire pe lemne cu calorifere si ventilo-convectoare, incalzire electrica, sistem de supraveghere video ( 16 camere ), sistem antiefractie cu monitorizare, senzori incendiu, apa potabila, apa calda obtinuta din panouri solare, instalatie paratrasnet, iar iluminatul se face in siguranta atat la interior cat si la exterior. Intreaga proprietate este imprejmuita cu gard zincat si accesul se face prin poarta cu automatizare. Pretul de vanzare al acestui spatiu industrial este de 290.000 euro usor negociabil si poate fi achizitionat prin orice metoda de Creditare Bancara.

spatiu industrial cu teren de 2500 mp sibiu zona s

Spatiu industrial, Depozit, Hala, 708 m2 in zona Selimbar - Sibiu

Spatiu industrial, Depozit, Hala cu suprafaţa utila de 708 m2.
Supraf. teren: 100 m2. Deschidere de: 30 m.Are 4 grupuri sanitare.
ID: 203212 | actualizat acum 5 ani si 12 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 290.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Selimbar
  • Numar etaje: Parter+1 etaj
  • Numar camere: 10
  • Suprafata utila: 708 m2
  • Suprafata construita: 850 m2
  • Suprafata teren: 100 m2
  • Deschidere: 30 m
  • Nr grupuri sanitare: 4
  • An constructie: 2007

Alte informatii:

Hala de productie si showroom de vanzare in Sibiu zona Selimbar, cu o suprafata totala de 850 mp si teren de 2500 mp, construita in anul 2007 din structura metalica cu panouri sandwich, ce beneficiaza de paza si iluminat stradal si acces facil la centura ocolitoare a orasului.
Aceasta este compartimentata in 2 cladiri, cea mare detine, spatiu de productie de aproximativ 400 mp, sala de sedinte, magazii, birouri, vestiar, sala de mese, grupuri sanitare, spatii tehnice si pentru depozitare, dar si un apartament de serviciu compus din: bucatarie, 2 camere si un grup sanitar, iar cea de-a doua cladire de 70 mp, poate fi utilizata ca depozit, spatiu de productie sau showroom.
Hala detine numeroase imbunatatiri si dotari, precum: curent electric trifazic si monofazic, incalzire pe lemne cu calorifere si ventilo-convectoare, incalzire electrica, sistem de supraveghere video ( 16 camere ), sistem antiefractie cu monitorizare, senzori incendiu, apa potabila, apa calda obtinuta din panouri solare, instalatie paratrasnet, iar iluminatul se face in siguranta atat la interior cat si la exterior.
Intreaga proprietate este imprejmuita cu gard zincat si accesul se face prin poarta cu automatizare.
Pretul de vanzare al acestui spatiu industrial este de 290.000 euro usor negociabil si poate fi achizitionat prin orice metoda de Creditare Bancara.
  • Vanzare 290.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 203212 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 12 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1680 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1074 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 10.03.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei