Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Spatiu industrial Selimbar. Vanzari spatii industriale Sibiu 850 metri patrati. spatiu industrial in selimbar 850 mp utili judetul. Caut spatiu depozitare Sibiu

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Spatiu industrial, Depozit, Hala, 850 m2 in zona Selimbar - Sibiu
Apr 25, 2018 Apr 25, 2018 Spatiu industrial de vanzare in Sibiu situat in apropierea strazii principale Mihai Viteazu, compus din hala si spatiu de birouri, cu o suprafata totala de aproximativ 1000 mp si 2350 mp teren, pozitionat la o distanta de aproximativ 3 km fata de nodul rutier cu centura orasului Sibiu. Suprafata utila a spatiului este de 850 mp si este compartimentata pe cele 2 nivele ale sale dupa cum urmeaza: Parterul - are o suprafata utila de 680 mp si este compus din 2 corpuri ce corespund intre ele prin intermediul unui coridor cu o latime de aproximativ 3 m. Corpul 1 are o suprafata de 525 mp, construit pe schelet metalic si inchis cu panouri sandwich de 50 mm grosime, inaltimea spatiului fiind de 7 m. Acesta dispune si de o poarta de acces auto ce are o inaltime si latime de 4 m suficienta pentru a se face accesul cu masina de tonaj. Corpul 2 este construit pe cadre cu inchideri din caramida, suprafata utila este de 135 mp si dispune de 2 porti de acces cu o latime de 2,5 m. Acesta dispune si de o camera tehnica de 25 mp in care este amplasat sistemul de incalzire si centrala termica. Etajul - este pozitionat deasupra corpului 2 si are o suprafata utila de142 mp compusa din 6 camere cu suprafete cuprinse intre 9 si 32 mp, 2 bai si 2 spatii pentru depozitare, acesta poate fi folosit ca spatiu pentru birouri dar si ca locuinta. Dispune de centrala proprie pe gaz de 24 kw marca Porotherm cu instalatie din cupru si calorifere din otel. Spatiul a fost construit in anul 1980, iar in anul 2004 a fost extins si renovat in totalitate, dispune de dotari si imbunatatiri precum centrala termica pe lemn de 100 kw cu alimentare automata, tocator de lemne cu incarcare automata si circuite separate pentru fiecare incapere, tamplarie din lemn triplustratificat cu geam termopan 2 foi, acoperis din tigla si panouri sandwich, izolatie termica si fonica din vata minerala, placa peste parter este din beton armat ce are o grosime de 16 cm, parchet din lemn masiv in spatiul de la etaj, usi din lemn masiv, transformator de 200 kw, curent trifazic, tablou electric general cu sigurante automate pentru 320 si 220 si circuite separate. Curtea propietatii este amenajata cu parcari acoperite si betonata cu un strat de beton ( B300 ) ce are grosimea de 20 cm si plasa din fier beton de 8 mm special pentru sustinerea traficului greu, iar suprafata placii de beton este abraziva pentru impiedicarea derapajului. Poarta de acces este automatizata si are o deschidere de 5 metri latime la strada, iar intreaga proprietate este imprejmuita cu gard metalic. Valoarea proprietatii este de 485000 euro negociabil.

spatiu industrial in selimbar 850 mp utili judetul

Spatiu industrial, Depozit, Hala, 850 m2 in zona Selimbar - Sibiu

Spatiu industrial, Depozit, Hala cu suprafaţa utila de 850 m2.
Supraf. teren: 100 m2. Deschidere de: 50 m.Are 3 grupuri sanitare.
ID: 205079 | actualizat acum 5 ani si 12 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 485.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Selimbar
  • Numar etaje: Parter+1 etaj
  • Numar camere: 8
  • Suprafata utila: 850 m2
  • Suprafata construita: 1.000 m2
  • Suprafata teren: 100 m2
  • Deschidere: 50 m
  • Nr grupuri sanitare: 3
  • An constructie: 2004

Alte informatii:

Spatiu industrial de vanzare in Sibiu situat in apropierea strazii principale Mihai Viteazu, compus din hala si spatiu de birouri, cu o suprafata totala de aproximativ 1000 mp si 2350 mp teren, pozitionat la o distanta de aproximativ 3 km fata de nodul rutier cu centura orasului Sibiu.
Suprafata utila a spatiului este de 850 mp si este compartimentata pe cele 2 nivele ale sale dupa cum urmeaza:

Parterul

- are o suprafata utila de 680 mp si este compus din 2 corpuri ce corespund intre ele prin intermediul unui coridor cu o latime de aproximativ 3 m. Corpul 1 are o suprafata de 525 mp, construit pe schelet metalic si inchis cu panouri sandwich de 50 mm grosime, inaltimea spatiului fiind de 7 m. Acesta dispune si de o poarta de acces auto ce are o inaltime si latime de 4 m suficienta pentru a se face accesul cu masina de tonaj. Corpul 2 este construit pe cadre cu inchideri din caramida, suprafata utila este de 135 mp si dispune de 2 porti de acces cu o latime de 2,5 m. Acesta dispune si de o camera tehnica de 25 mp in care este amplasat sistemul de incalzire si centrala termica.

Etajul

- este pozitionat deasupra corpului 2 si are o suprafata utila de142 mp compusa din 6 camere cu suprafete cuprinse intre 9 si 32 mp, 2 bai si 2 spatii pentru depozitare, acesta poate fi folosit ca spatiu pentru birouri dar si ca locuinta. Dispune de centrala proprie pe gaz de 24 kw marca Porotherm cu instalatie din cupru si calorifere din otel.

Spatiul a fost construit in anul 1980, iar in anul 2004 a fost extins si renovat in totalitate, dispune de dotari si imbunatatiri precum centrala termica pe lemn de 100 kw cu alimentare automata, tocator de lemne cu incarcare automata si circuite separate pentru fiecare incapere, tamplarie din lemn triplustratificat cu geam termopan 2 foi, acoperis din tigla si panouri sandwich, izolatie termica si fonica din vata minerala, placa peste parter este din beton armat ce are o grosime de 16 cm, parchet din lemn masiv in spatiul de la etaj, usi din lemn masiv, transformator de 200 kw, curent trifazic, tablou electric general cu sigurante automate pentru 320 si 220 si circuite separate.

Curtea propietatii este amenajata cu parcari acoperite si betonata cu un strat de beton ( B300 ) ce are grosimea de 20 cm si plasa din fier beton de 8 mm special pentru sustinerea traficului greu, iar suprafata placii de beton este abraziva pentru impiedicarea derapajului. Poarta de acces este automatizata si are o deschidere de 5 metri latime la strada, iar intreaga proprietate este imprejmuita cu gard metalic.
Valoarea proprietatii este de 485000 euro negociabil.
  • Vanzare 485.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 205079 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 12 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1787 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 907 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 09.05.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei