Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Spatiu industrial Exterior Vest. Vanzari spatii industriale Slatina 900 metri patrati. afacere la cheie ! show room,hale,teren industrial. Caut spatiu depozitare Slatina

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Spatiu industrial, Depozit, Hala, 900 m2 in zona Exterior Vest - Slatina, Olt
Dec 14, 2018 Dec 14, 2018 NOU PE PIATA ! VANZARE TEREN, HALE, SHOW ROOM ! Ritz Imobiliare are placerea sa va ofere spre vanzare SHOW ROOM, situat stradal in zona cu trafic auto intens si acces facil direct din Drumul European E574., Craiova-Pitesti, zona ALRO avand posibiliate de acces tir . Proprietatea este compusa din 2 hale, cu acces separat, prima in suprafata de 630 mp. si a doua in suprafata de 350 mp.(nefinalizata), situate pe un teren de 9800 mp. cu o deschidere la strada de 26 ml si platforma betonata de 2300 mp.. Constructia este realizata din panouri sandwich cu perete cortina din Alucobond, pe structura metalica si grinzi, cu fundatii de beton . Imobilul dispune de Post Trafo de 65 kw, apa, hidrant, canalizare, gaze, curent 380 . Spatiul este compus la parter din SHOW ROOM, hala magazie materiale, la etaj spatii de birouri, sala sedinte, 2 grupuri sanitare, centrala termica, tamplarie PVC cu geam termopan, depozit materiale, 3 cai de acces . Avand in vedere pozitia excelenta a cladirii, spatiul poate avea ca destinatie viitoare aroape orice fel de activitate, fiind o buna oportunitate de investitie datorita amplasamentului si zonei in continua dezvoltare . Poate fi pretabila pentru : show-room, service, hala prodictie, supermarket, depozit mat.de constructii, etc .si poate aduce venituri, spatiile putand fi preluate cu chiriasi . * mai multe detalii si poze pe site-ul Ritz Imobiliare ** pentru mai multe detalii sau programare vizionari va rugam sa contactati consultantul agentiei Ritz Imobiliare telefonic sau la biroul agentiei din Slatina, Bld. A.I.Cuza, bl.V31, Sc.A, ET.1, Ap.3, vis-a-vis de fosta Fabra !

afacere la cheie ! show room,hale,teren industrial

Spatiu industrial, Depozit, Hala, 900 m2 in zona Exterior Vest - Slatina, Olt

Spatiu industrial, Depozit, Hala cu suprafaţa utila de 900 m2.
Supraf. teren: 100 m2. Deschidere de: 26 m.Are 2 grupuri sanitare.
ID: 225223 | actualizat acum 5 ani si 4 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 630.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Olt
  • Localitate: Slatina
  • Zona: Exterior Vest
  • Reper: Drumul european craiova pitesti
  • Numar etaje: Parter+1 etaj
  • Numar camere: 5
  • Suprafata utila: 900 m2
  • Suprafata construita: 1.000 m2
  • Suprafata teren: 100 m2
  • Deschidere: 26 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2017

Alte informatii:

NOU PE PIATA ! VANZARE TEREN, HALE, SHOW ROOM !

Ritz Imobiliare are placerea sa va ofere spre vanzare SHOW ROOM, situat stradal in zona cu trafic auto intens si acces facil direct din Drumul European E574., Craiova-Pitesti, zona ALRO avand posibiliate de acces tir .

Proprietatea este compusa din 2 hale, cu acces separat, prima in suprafata de 630 mp. si a doua in suprafata de 350 mp.(nefinalizata), situate pe un teren de 9800 mp. cu o deschidere la strada de 26 ml si platforma betonata de 2300 mp..

Constructia este realizata din panouri sandwich cu perete cortina din Alucobond, pe structura metalica si grinzi, cu fundatii de beton .

Imobilul dispune de Post Trafo de 65 kw, apa, hidrant, canalizare, gaze, curent 380 .

Spatiul este compus la parter din SHOW ROOM, hala magazie materiale, la etaj spatii de birouri, sala sedinte, 2 grupuri sanitare, centrala termica, tamplarie PVC cu geam termopan, depozit materiale, 3 cai de acces .

Avand in vedere pozitia excelenta a cladirii, spatiul poate avea ca destinatie viitoare aroape orice fel de activitate, fiind o buna oportunitate de investitie datorita amplasamentului si zonei in continua dezvoltare .

Poate fi pretabila pentru : show-room, service, hala prodictie, supermarket, depozit mat.de constructii, etc .si poate aduce venituri, spatiile putand fi preluate cu chiriasi .

* mai multe detalii si poze pe site-ul Ritz Imobiliare

** pentru mai multe detalii sau programare vizionari va rugam sa contactati consultantul agentiei Ritz Imobiliare telefonic sau la biroul agentiei din Slatina, Bld. A.I.Cuza, bl.V31, Sc.A, ET.1, Ap.3, vis-a-vis de fosta Fabra !
  • Vanzare 630.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 225223 Agentia: Ritz Imobiliare Slatina Nume: Ritz Imobiliare Dragos
Actualizata: acum 5 ani si 4 luni Judet: Olt, Slatina Telefon: vezi numarul
Listata de: 2220 ori Manager: Ritz Imobiliare Dragos Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 725 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 1 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 13.12.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 10.18.2016 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei